Zand RecyclingEagle BurgmannDe Jongh Pipesystems BVMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Veiligheid voor alles!

Veilig werken doet Detos tijdens alle fases van het maken en plaatsen van een behuizing. Tijdens de productie, waar ze de nodige voorzieningen en persoonlijke beschermingsmiddelen tot hun beschikking hebben en gebruiken om alle stappen op een veilige manier te doorlopen.


Bij het plaatsen op locatie is dit uiteraard ook een groot aandachtspunt: werken met veilige en gekeurde hijsmiddelen, en VCA-gecertificeerde medewerkers zijn daar de basis.


Aanvullende eisen


Regelmatig plaatst Detos behuizingen op locaties waar aanvullende eisen gesteld worden. Bijvoorbeeld in de petrochemische industrie, langs het spoor of juist midden in een woonwijk. Samen met hum klanten bereiden ze dit goed voor. Daardoor is het mogelijk ter plekke de plaatsing in één keer goed uit te voeren.


Heb je specifieke veiligheidseisen tijdens de plaatsing? Neem dan contact op met Detos voor de oplossing!